Naturalne odżywianie dla zdrowia...
SESJE DIET COACHINGU PROWADZI ILONA WŁODARCZYKKorzyści Diet Coachingu
rozwój świadomości odżywiania
zmiana nastawienia do odżywiania oraz własnych zachowań, przekonań I nawyków żywieniowych
poznanie potrzeb swojego ciała w tym potrzeb żywieniowych i ruchowych
umiejętność kontroli nad jedzeniem i emocjami
wiedza na temat zdrowego odżywiania
witalność, harmonia i dobre samopoczucie
praktyczne zastosowanie i długotrwałe efekty
Celem diet coachingu jest wzbudzenie motywacji do zmiany zachowań żywieniowych i stosowania ich w praktyce. Coach jest specjalistą z zakresu żywienia człowieka. Pomaga klientowi zrozumieć potrzeby żywieniowe, poszerzyć wiedzę na ten temat i stworzyć odpowiedni plan odżywiania. Coach wspiera klienta w procesie zmiany.
Cennik
Pakiet 6 „WPROWADZENIE”
• 6 sesji (każda po 50 minut)
• Czas trwania: 8 tygodni
• Cena jednego spotkania 150 zł
Pakiet 9 „ROZWÓJ”
• 9 sesji (każda po 50 minut)
• Czas trwania: 11 tygodni
• Cena jednego spotkania 150 zł
Pakiet 12 „ZMIANA”
• 12 sesji (każda po 50 minut)
• Czas trwania: 14 tygodni
• Cena jednego spotkania 150 zł
Jeśli jesteś gotowa/y, by coś zmienić i dowiedzieć się, jak to zrobić, wyślij do nas formularz zgłoszeniowy.
Nasze przepisy
4. Wytrawna galeretka z aronii
Składniki: 4 porcje 1l soku z aronii bez cukru 2,5 łyżeczki proszku agar-agar 2 gruszki szczypta mielonych goździków Przygotowanie: Galaretka: Wlej prawie cały sok do garnka i zagotuj. Resztę soku wymieszaj w filiżance z agarem, tak aby się rozpuścił. Gdy sok się...
3. Cynamonowy mus z avocado i jagodami
Składniki: dla 2 osób 1 dojrzałe avocado garść suszonych owoców goi namoczonych przez minimum 10 minut w niewielkiej ilości wody 2 łyżeczki carobu 1 łyżka oleju kokosowego 1 łyżeczka cynamonu 2 łyżki stołowe syropu klonowego lub 2 drobno pokrojone daktyle jagody...
2. Tajskie sajgonki
10 sztuk Składniki: - 100g (1 i 3/4 szklanki) cienkiego makaronu ryżowego, namoczonego wcześniej tylko przez 2-3 minuty w gorącej wodzie - główka sałaty (kilka całych liści odkładamy, a resztę rwiemy na średniej wielkości kawałki) - 80g (1 i ½...
1. Wykwintne MOCHI z shiro miso i łuską gryki
Składniki: 4 porcje 2 filiżanki sproszkowanego słodkiego lub brązowego ryżu 2 filiżanki wody 2 łyżki stołowe shiro miso 2 łyżeczki łuski gryki 2 łyżeczki otrąb ryżowych 2 łyżeczki macy Przygotowanie: Wariant 1: zmiel słodki ryż w blenderze na mąkę, aby uzyskać 2 pełne...