Naturalne odżywianie dla zdrowia...
SESJE DIET COACHINGU PROWADZI ILONA WŁODARCZYKKorzyści Diet Coachingu
rozwój świadomości odżywiania
zmiana nastawienia do odżywiania oraz własnych zachowań, przekonań I nawyków żywieniowych
poznanie potrzeb swojego ciała w tym potrzeb żywieniowych i ruchowych
umiejętność kontroli nad jedzeniem i emocjami
wiedza na temat zdrowego odżywiania
witalność, harmonia i dobre samopoczucie
praktyczne zastosowanie i długotrwałe efekty
Celem diet coachingu jest wzbudzenie motywacji do zmiany zachowań żywieniowych i stosowania ich w praktyce. Coach jest specjalistą z zakresu żywienia człowieka. Pomaga klientowi zrozumieć potrzeby żywieniowe, poszerzyć wiedzę na ten temat i stworzyć odpowiedni plan odżywiania. Coach wspiera klienta w procesie zmiany.
Cennik
Pakiet 6 „WPROWADZENIE”
• 6 sesji (każda po 50 minut)
• Czas trwania: 8 tygodni
• Cena jednego spotkania 150 zł
Pakiet 9 „ROZWÓJ”
• 9 sesji (każda po 50 minut)
• Czas trwania: 11 tygodni
• Cena jednego spotkania 150 zł
Pakiet 12 „ZMIANA”
• 12 sesji (każda po 50 minut)
• Czas trwania: 14 tygodni
• Cena jednego spotkania 150 zł
Jeśli jesteś gotowa/y, by coś zmienić i dowiedzieć się, jak to zrobić, wyślij do nas formularz zgłoszeniowy.
Nasze przepisy
8. Masło migdałowe
Składniki: 25 dag dobrych migdałów Przygotowanie: Migdały poukładać w foremce i prażyć w piekarniku przez ok. 20 min w temp. 150 stopni Celsjusza tak, żeby się dobrze rozgrzały. Następnie nieduże porcje migdałów mielić w mikserze, który ma pojemnik z nożem do mielenia...
7. Krem z soczewicy z mleczkiem kokosowym
Składniki: 25 dag czerwonej soczewicy l,2 l wody 1 duża cebula 1 duża pietruszka ½ selera 2 marchewki 1 małe opakowanie mleczka kokosowego (200 ml) sól lub sos sojowy 1 płaska łyżeczka zmielonej kurkumy 1 płaska łyżeczka curry 200 ml mirinu Przygotowanie: Soczewicę...
6. Quinoa z masłem z orzechów brazylijskich lub laskowych
Składniki: dla 1 osoby 5 łyżek stołowych quinoy 1 duża łyżka stołowa masła z orzechów brazylijskich lub laskowych garść drobno posiekanej rukoli lub koperku Przygotowanie: Quinoę zalej kubkiem gorącej wody i gotuj na średnim ogniu przez 5 min. Potem zmniejsz ogień na...
5. Amarantusowy pudding
Składniki: dla 1 osoby 5 łyżek stołowych amarantusa 1 duża łyżka stołowa masła migdałowego garść drobno posiekanych kiełków rzeżuchy/brokułów lub natki pietruszki Przygotowanie: Amarantus zalej kubkiem gorącej wody i gotuj na średnim ogniu 5 min. Potem zmniejsz ogień...